Obvestilo

Majda Godina je nova podžupanja občine Pivka

S prvim marcem je župan Robert Smrdelj za podžupanjo imenoval občinsko svetnico iz vrst SLS Majdo Godina, ki bo funkcijo opravljala nepoklicno.
Majda Godina je zaključila študij na Biotehnični Fakulteti v Ljubljani, smer živinoreja, in je že vrsto let zaposlena na Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica kot kmetijska svetovalka in vodja Izpostave v  Postojni. Od leta 2018 je članica SLS, leta 2021 je bila izvoljena za predsednico območnega odbora v Pivki. Občinska svetnica je bila že v mandatu 2018-2022. V aktualnem sestavu občinskega sveta je članica mandatne komisije, odbora za kmetijstvo, gozdarstvo, razvoj podeželja in turizem ter komisije za pobratene občine. Pri svojem delu se še posebej zavzema za razvoj podeželja, za ohranjanje naravne in kulturne dediščine ter splošni razvoj lokalne skupnosti, so sporočili iz Občine Pivka.
»Kot svetnici mi ji je pomembno, da se občina oziroma občinski svet odziva in rešuje probleme občanov, na katere ima možnost vpliva. Želim si, da bi bila občina Pivka prijazna občina do vseh generacij občanov, poklicev in do narave,« je povedala ob imenovanju.
Vir: Občina Pivka

Ne spreglejte

Našo regijo bogati 13 obetavnih podjetniških zgodb

DIATONIČNE HARMONIKE IZ LIPOVEGA LESA IN POBEG V TROPSKI GOZD STA LETOŠNJI ZMAGOVALNI POSLOVNI IDEJI …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja