Obvestilo

Majski koncert KLŠ letos z Nedo Ukraden in Kingstoni

Po lanskem premoru Klub Logaških Študentov (KLŠ) vnovič pripravlja Majski koncert, in sicer v soboto, 28. maja. Za osrednje prizorišče so organizatorji  tokrat izbrali središče Logatca, ploščad pred tamkajšnjim Narodnim domom.

Koncert za vse generacije

»Prejšnja leta so se nam na odru že pridružila nekatera odmevna imena slovenske glasbene scene, kot so: Dan D, Alya, Slon in Sadež, BFM, Klemen Klemen … Letos sta glavna nastopajoča večna balkanska diva Neda Ukraden in slovenska skupina Kingston, ki vedno poskrbi za ‘galamo’,«  napovedujejo organizatorji. Celoten dogodek bo povezoval DJ moderator, za ogrevanje občinstva pa bo poskrbela jugo-rock skupina Prevara. »Za naštete izvajalce smo se odločili, ker želimo v Logatcu prirediti spektakel, kot ga tu še ni bilo in vsem logaškim generacijam ponuditi nekaj povsem novega. Opažamo namreč, da je v Logatcu vedno manj koncertov in ni pravega vzdušja, ki si ga zadnja leta želimo obuditi.«

Letošnje Logaško poletje bo presežek dosedanjih

Majski koncert bo poleg tradicionalnega Logaškega poletja največji dogodek logaških študentov.  Letošnje Logaško poletje, ki sicer tradicionalno poteka zadnji teden v avgustu, bo, kot zagotavljajo v Klubu logaških študentov, po raznolikosti programa kot njegovi vsebini, preseglo vsa dosedanja.

Klub logaških študentov

KLŠ ima trenutno 122 članov, 98 študentov in 34 dijakov. Sestajajo se približno enkrat tedensko v prostorih KLŠ-ja. Priprave na Majski koncert so začeli že  oktobra 2015, z resnejšim delom pa nadaljevali v decembru. »Dogodek financiramo iz lastnih sredstev in sredstev, ki jih dobimo od ŠOS-a, naših podpornikov oz. sponzorjev, ter iz sredstev, pridobljenih na razpisih.

Ne spreglejte

S slikarjem Petrom Lazarevićem med ustvarjalnimi sprehodi in portreti

V Jožefovi galeriji Doma Marije in Marte v Logatcu so sinoči odprli pregledno razstavo slikarja …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja