Obvestilo
Jan Novak (5) in Matic Rebec (1) med finalno tekmo Pokala Špar 2015-2016 Krka - Lastovka, v Ljubljani, 21. februarja 2016. [Jan Novak,Matic Rebec,Pokal Špar,finale,Krka,Lastoovka,košarka,Ljubljana]

Matic Rebec se vrača domov

Postojnčan Matic Rebec, ki je sezono začel v Rusiji, minulo poletje pa s slovensko reprezentanco postal evropski prvak, se bo do konca sezone pridružil Košarkarskemu klubu Sixt Primorska, sporočajo iz  kluba.

Kljub temu, da je imel še nekaj ponudb iz tujine, se je Matic odločil, da sporazumno prekine pogodbo v Rusiji in se vrne v domovino, kjer za zdaj. S primorskim prvoligašem si želi nisem osvojiti naslov državnega prvaka med člani in člansko lovoriko v mednarodnem tekmovanju , hkrati pa se, kot pravi, veseli sodelovanja z odličnim strokovnim štabom na čelu z glavnim trenerjem Jurico Golemcem.

Mladi košarkar iz Postojne, bo tako na položaju organizatorja igre dodatno okrepil zasedbo Sixta in postal desna roka glavnega trenerja Jurice Golemca na igrišču.

Sezono 2017/18 je 21-letni Rebec začel v ruskem Jeniseju iz Krasnojarska, kjer je prvič v karieri zaigral v tujini, pred tem pa je nastopal za Helios Suns, Rogaško in Krko. Bil je član slovenske reprezentance, ki je na EuroBasketu 2017dosegla nepozabno zmago.

KK Sixt Primorska/Uredništvo NzN

 

Ne spreglejte

V Notranjskem muzeju Postojna zbirajo stare kasete

V Notranjskem muzeju Postojna bodo v praznični december stopili z odprtjem razstave Rock Postojna, 1. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja