Obvestilo

Večgeneracijski družinski center v Cerknici odpira svoja vrata

Večgeneracijski družinski center v Cerknici v sredo 1. junija odpira svoja vrata v prostorih Galerije Krpan na Čabranski ulici 2.

Vrata na široko odpirajo ob 10. uri in v dopoldanskem času vabijo vse, ki niste v službah, da se oglasite, da vam predstavijo programe in prostore ter skupaj ugotovite, katere aktivnosti znotraj centra bi vas zanimale. Ob 16. uri bodo »uradno« odprli center s predstavitvijo poslanstva in ciljev družinskega centra, programov in aktivnosti v poletnem obdobju.

Zgodaj popoldan se nam pridružite tudi vsi ostali, predvsem družine z otroki, katere bo ob 17h zabaval čarovnik Jole Cole, ob 18h pa vas bo s kratkim glasbenim programom razveselil cerkniški Peruanec Panchito. Druženje bo potekalo na čarobnem vrtu za hišo.

Ob tej priložnosti želijo organizatorji izpeljali tudi akcijo »Zbiramo igrače za prijatelje«, zato vas vabijo, da prinesete igrače in knjige,  da jih uvrstijo v zbirko družinskega centra, kjer bodo na voljo vsem otrokom, preostanek pa bodo predali Rdečemu križu in Karitasu.

Vsi, ki ne boste utegnili priti v sredo, pa ste vabljeni, da center obiščete v četrtek in petek oziroma kadarkoli. V centru si namreč prizadevajo, da bi center občutili kot svoj kraj prijetnega druženja.

Besedilo in foto: Andreja Jernejčič

Ne spreglejte

Matički v roke Loškemu odru Škofja Loka in Šentjakobskemu gledališču

V soboto zvečer se je s podelitvijo posebnih priznanj in matičkov zaključilo 61. Linhartovo srečanje v Kulturnem …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja