Obvestilo
Die Sonne einfangen

MGC Gaber: od kuhanja do šivanja

Loška dolina – V Medgeneracijskem centru Gaber v Loški dolini te dni pa do konca poletja pripravljajo vrsto aktivnosti, med katerimi bo vsakdo lahko našel kaj zase.

10062016-Medgen-logo

Kulinarična delavnica s Klavdijo Hiti – Dobra žlica

V torek, 14. junija, MGC Gaber ob 10.30 vabi na  kulinarično delavnico izdelovanja pletenic iz kvašenega in slanega testa. Delavnica je primerna za vse generacije in bo potekala pod vodstvom ge. Klavdije Hiti; podjetnice, blogerke, ljubiteljske kuharice in raziskovalke kulinaričnega izročila Notranjske.

Kaj je YHI vibracijsko zdravljenje?

  1. junija ob 20.00 pa se lahko udeležite predavanja o »YHI« vibracijskem zdravljenju, ki ga v MGC Gaber pripravlja Ljiljana-Lili Škerl.

Predavanje bo potekalo v hrvaščini s prevodom v slovenščino in bo obsegalo naslednje teme:

– Vibracija  kot  način  zdravljenja

– Zakaj  “YHI” terapija ?

– Razlika  med  YHI  ter ostalimi  energijskimi  terapijami?

-Kako  YHI  terapija  zdravi  na  vseh  nivojih  –  fizičnem, psihičnem  in  duhovnem?

– Kakšne  spremembe  lahko  pričakujete  in  kdaj?

Ta način intuitivnega zdravljenja sem terapevtka Ljiljana Škerl razvila na podlagi dolgoletnih izkušenj v zdravilstvu, Soulwork terapiji in svetovanju za osebni in celostni razvoj.

Svojo pot je kot zdravilka in terapevtka pričela pred 15. leti. Energije doživlja kot izkušnjo, ki jo “sliši, vidi in čuti” kot nekaj zelo stvarnega. Na ta način “bere” energije, ki govorijo o psihičnem, emocionalnem in fizičnem stanju osebe.

»Po dolgih letih preučevanja in učenja najrazličnejših tehnik zdravljenja sem osmislila posebno metodo, ki sem jo poimenovala “YHI vibracijsko zdravljenje”. Svet energij  je zame prav tako stvaren kot je stvaren fizični svet predmetov in oblik.

Počitniški-poletni intenzivni šiviljski tečaji/delavnice

Zaradi zanimanja občank v MGC Gaber birajo predprijave za intenzivni počitniški tečaj/delavnico šivanja, ki bo potekala v zadnjem tednu junija: 27. junija do 2. Julija  2016- vsako dopoldne 8.00 do 14.00 (40 šolskih ur / 6 srečanj).

Tečaj je primeren tako za začetnike, kot napredne šivilje. Še posebno je prilagojen za šolarje, dijake, študente, gospodinje, upokojence in zaposlene z delom v izmenah. Tečaj je plačljiv in bo potekal pod vodstvom izkušene mentorice.

Predprijave in informacije na: ZS FB, 01 70 50 685, spela.modic@loskadolina.si ali osebno v MGC Gaber.
Foto: arhiv MGC Gaber

10062016-Medgen2

 

 

 

Ne spreglejte

Miklavžev sejem v Pivki

Turistično društvo Pivka vabi na Miklavžev sejem, ki bo v nedeljo, 3. decembra 2023, od 14. do 19. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja