Obvestilo

MINS-ovci povečujejo bero kolajn

V Žalcu  je minulo soboto potekala druga tekma, ki šteje za dvoranski pokal Lokostrelske zveze Slovenije za leto 2015 / 16. Tako kot so Minsovci prejšnji teden tekmovanje končali, so to soboto delo nadaljevali, rezultate pa so nadgradili z še večjo bero medalj.

V  slogu ukrivljenega loka je med kadetinjami slavila Nala Jurca (na vodilni fotografiji), med člani je bil prvi Stane Natlačen, izven konkurence je med mlajšimi dečki prvo mesto dosegel Aljaž Kaluža. Na četrto mesto se je med mladinkami uvrstila Iva Rusjan, prav tako je bil med dečki četrti Miha Godeša. Med dečki so nastopili še Matic Jager (na sliki), ki je bil peti, Aljaž Kaluža je bil osmi in Matevž Mulec deseti.

Mins-2610-Matic Jager

V slogu dolgega loka se lahko Postojnčani pohvalijo z tremi zmagami. Med članicami je bila prva Vanda Natlačen, med člani Jaka Rusjan in med veterani  Mitja Podkrajšek. V slogu sestavljenega loka je bilo stanje po koncu tekmovanja res odlično,  saj sta Matej Godeša med dečki in Klemen Godeša med mlajšimi dečki osvojila prvi mesti.

V slogu goli lok je tokrat odlično nastopila Mirjana Perko, ki je med članicami osvojila tretje mesto, med veterani je bil tretji Vladislav Šivec, prav tako tretja je bila med mlajšimi deklicami Ajda Perko. Med članicami sta nastopili še Barbara Godeša, ki je bila četrta in Anja Stojanovič, ki je bila peta.

Za Lokostrelski klub MINS Postojna K.J.

Mins-2610-Ajda Perko

Ajda Perko

Mins-2610-Anja Stojanović in Mirjana Perko

Anja Stojanović in Mirjana Perko

Mins-2610-Minsovci

Minsovci

 

Ne spreglejte

zaživela čezmejna borza lokalnih ponudnikov Zeleni kras

Po uspešni izvedbi in veliki odmevnosti 1. Čezmejne borze lokalnih ponudnikov, ki je bila organizirana …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja