Obvestilo

Mladi postojnski smučarji odlično zaključili sezono

Tekmovalci in člani Smučarskega kluba Kalič Postojna so se  pretekli vikend odlično izkazali  na zadnjih dveh tekmah Notranjsko primorske regije in Primorskega smučarskega pokala.

Zadnje tekme Notranjsko primorske regije se je v soboto na Cerknem udeležilo sedem mladih tekmovalcev kluba Kalič Postojna, ki so dosegli odlične rezultate. Domov so se vrnili s tremi kolajnami: Varja Žitko in Aljaž Klemen z bronasto, Ema Birsa pa s srebrno.

Tudi na tekmi za 28. Pokal prijateljstva treh dežel – Memorial Lucijana Sosiča, na kateri je  nastopilo kar 300 smučarjev iz 15 klubov iz Italije, Avstrije in Slovenije,  so bili mladi postojnski smučarji  uspešni, uvrstili so se na peto mesto, še posebej sta se izkazali Alina Leskovec s prvim in Danaja Ogrizek z drugim mestom,  najboljši na društveni lestvici pa je bil SK Javornik.
[smart-photo width=”100%” can_zoom=”false” can_change_mode=”true” draggable_zoom=”false” zoom_size=”fill” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#000000″ title_expanded=”true” slideshow=”false” tooltips=”true” tooltip_close=”Zapri” tooltip_full_screen=”Celoten zaslon” tooltip_random=”Naključna” tooltip_see_all_photos=”Poglej vse fotografije” tooltip_see_other_albums=”Poglej drug album” tooltip_slideshow=”Prezentacija” tooltip_toggle_thumbnails=”Predogledne sličice” tooltip_zoom=”Povečaj”]

[/smart-photo]

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja