Obvestilo

Mladim rokometašicam za skalp zmanjkal le en zadetek

Starejše deklice RK Zvezda Logatec so na zadnji domači tekmi aktualne sezone pričakale rokometašice Krima Mercatorja in vse do konca tekme ostale v igri za zmago (32:33). Med polčasom tekme so zaslužene medalje iz rok župana Berta Menarda prejele srebrne članice.

Starejše deklice odlično potujejo čez koronsko sezono, v kateri ni manjkalo zapletov. V prvem delu sezone so bile nepremagljive, premagale so Koper, Izolo, Šempeter-Vrtojbo, Hrpelje-Kozino in Sežano. S petimi zmagami so se uvrstile med šest najboljših ekip v Sloveniji.

Med najboljšimi so na uvodni domači preizkušnji premagale Zagorje in tudi proti evropskemu Krimu je četa Olge Čečkove, zadetke dosegala iz vseh položajev, a 32 zadetkov tokrat ni bilo dovolj.

Do konca sezone starejše deklice čakata še dve gostovanji. Prvo v sredo, 16. junija, ob 19. uri v Velenju. Drugo pa v petek, ob 18.30, proti Ljubljani.

Med polčasom so na parket stopile članice, ki so v končani sezoni osvojile drugo mesto in zaostale le za Olimpijo. Medalje sta jih podelila župan Občine Logatec Berto Menard in predstavnica Zveze športov Logatec Jelka Kožman.

Starejše deklice A, finale za 1. mesto – 4. krog
RK ZVEZDA LOGATEC : RK KRIM MERCATOR 32:33 (17:21)
nedelja, 13. junij 2021, ob 17.45, Logatec

Zvezda Logatec: Petrič 2, Ajdič, Pogorelc 12, Ferić, Gostiša Pavlin, Zbačnik 2, Frank Bogataj 3, Funda 8, Ajdič, Hasičič.
Krim Mercator: Zupan, Žabjek Rehlova, Štubler, Dobrijevič, Grum Petronijevič 1, Klemenčič 4, Erceg 4, Đorđić 6, Cvijič 2, Kostovska 4, Velagić 7, Verbinc 5.

Sedemetrovke: Zvezda Logatec 4 (4), Krim Mercator 4 (1)
Izključitve: Zvezda Logatec 2 minuti, Krim Mercator 2 minuti

Uroš Pihner

Foto: Uroš Gutnik

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja