Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Na moji mizi je lepo

Z razstave študijskih skupin Servietna tehnika in Kaligrafija DUTŽO Logatec.

 Logatec – Do 14. aprila, naslednjega petka torej, med peto in osmo uro popoldne vljudno vabljeni  v Stekleno galerijo Športne dvorane Logatec na ogled razstave, ki so jo pripravile članice Društva univerza za tretjo življenjsko obdobje Logatec. Ne samo na mizicah, tudi na policah, stenah je polno drobnih bolj ali  manj uporabnih, vsekakor pa z ljubeznijo izdelanih umetnin, s katerimi se prepletajo besede, misli, izpisane v izbrušeni kaligrafski tehniki.

Na ponedeljkovo odprtje so prišli prijatelji, sorodniki, vsi, ki uživajo v lepem, katerim so članice obeh študijskih skupin pripravile poseben program; spregovorili sta tudi mentorici Vladimira Lux in Mimi Urbas ter seveda predsednica društva Metka Rupnik. Odprtje so popestrile mlade članice Logaškega Twirling kluba in učenca Glasbene šole Logatec, kitarist Jan Miklavčič in flavtistka Tinkara Delux. Potem je sledil ogled umetnin in postanek pri pogrnjeni mizici ob vhodu v galerijo, ki se je šibila pod okusno hrano in dobro kapljico.

Razstavljajo: Cvetka Grgič, Irena Kolarič, Ivana Glušič Matko, Jožica Nagode, Kati Čuk, Marjeta Miklavčič, Slava Lukman, Slava Jakopin, Vanja Nagode, Jana Kete, Klavdija Suka Turk, Mateja Hajdinjak, Sonja Maček, Vladimira Lux in Zvonka Marolt.

Besedilo in foto: Brane Pevec

Ne spreglejte

Na Blokah v integrirano dolgotrajno oskrbo starejših

Bloški svetniki so na februarski seji sprejeli 2,5 milijona evrov težak občinski proračun za leto …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja