Obvestilo

Na primorski avtocesti štirje mrtvi

 

V prometni nesreči, ki se je dopoldne pripetila  na primorski avtocesti med Lomom in Uncem proti Kopru, so umrli štirje ljudje. Policija prosi za pomoč pri iskanju pobeglega voznika.

 

Po dosedanjih podatkih so bila v nesreči udeležena tovorno vozilo in dve osebni vozili, so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana. V nesreči so štiri osebe umrle, vsi so bili tuji državljani.

Po zadnjih podatkih je voznik tovornega vozila, gre za slovenskega državljana, ki je bil oblečen v modre hlače in rdečo majico, po nesreči pobegnil in ga še vedno iščejo. Policisti zato vse, ki bi kar koli vedeli o nesreči, prosijo, naj pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Kot so dejali na ljubljanski policijski upravi, je bilo v prometni nesreči udeleženo tovorno vozilo s cisterno, ki je prevažalo kerozin, vendar cisterna ni toliko poškodovana, da bi tekočina iztekala. Poleg štirih smrtnih žrtev sta bila v nesreči ranjeni še dve osebi, ki pa nista v smrtni nevarnosti.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra promet na tem odseku sedaj že poteka po enem pasu, daljši zastoj pa ostaja med Ljubljano in Vrhniko ter med Logatcem in Uncem. Zastoj je tudi na stari cesti Ljubljana-Vrhnika-Logatec.( Na sliki)

Letos že 60 smrtnih žrtev na slovenskih cestah

 Število smrtnih žrtev na slovenskih cestah je v letošnjem letu po današnji nesreči doseglo številko 60. Samo v preteklem tednu je na slovenskih cestah v šestih prometnih nesrečah umrlo sedem ljudi.

 Blanka  Markovič Kocen

Foto: arhiv Policije, B. M. K.

Nesreča

 

 

Ne spreglejte

Policisti svarijo pred drznimi tatvinami

Policisti  PU Ljubljana so  bili  v sredo dopoldan obveščeni o drzni tatvini, ki je bila …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja