Obvestilo

Na Rakeku na delu dolgoprstna mazačka

Z ljubljanske policijske uprave sporočajo, da je včeraj, nekaj po 12. uri,  za zdaj še neznana ženska na Rakeku kradla nakit.

Po do sedaj zbranih obvestilih naj bi na naslovu prebivanja oškodovanke pozvonila ženska, ki se je predstavila kot prodajalka zdravilnih mazil. Oškodovanka je neznanko spustila v stanovanje, pri čemer ji je tudi dovolila, da jo proti plačilu zmasira z kremo, ki jo prodaja. Pri tem si je snela verižico in prstana. Ko je neznanka zapustila stanovanje, je opazila, da jo je okradla.

Policisti opozarjajo občane, da naj v svoje domove  ne spuščajo neznanih in nepovabljenih oseb, ki se izdajajo za razne prodajalce, serviserje, anketarje ipd. Če to vseeno storijo, pa naj imajo te osebe ves čas pod nadzorom in naj jih ne puščajo samih v prostorih.

V zadnjih 24ih urah je  Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 148 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Med njimi so policisti s področja kriminalitete obravnavali 71, s področja javnega reda in miru 27 in s področja prometne varnosti 42 dogodkov.

Vir: PU Ljubljana

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja