Obvestilo

Na Titovem trgu vnovič Poletni festival

Na Titov trg se danes vrača festival Poletni utrip Postojna. Letos ga pripravljajo v sveži grafični podobi in z malce prenovljenim imenom, saj bodo poleg kulturnih vsebin ponudili tudi drugi zabavni program.

Množica ustvarjalcev v središču Postojne

Tako kot vsako leto se bo na odru v središču Postojne nastopila množica ustvarjalcev, poskrbljeno bo za vse okuse in starosti. V dogajanje so vključili tako domače skupine kot tudi druge slovenske in mednarodne ustvarjalce.

Od gledaliških predstav za najmlajše do jazza in festivala kitare

Program se bo odvijal od 1. julija do 11. avgusta, od torka do petka. V tem času se bo na trgu zvrstilo kar 26 dogodkov v organizaciji Občine Postojna in Jazz Hrama, ki bo skrbel za Jazz četrtke. Srede bodo pa tako kot že vrsto let namenjene najmlajšemu občinstvu z gledališkimi predstavami, pasjim poletnim dnevom in skatersko atrakcijo Flowramps. Na samem odprtju festivala pa bodo skupaj z Radiem 94 praznovali njihov 28. rojstni dan.

Obenem se bo v tednu med 10. in 17. julijem odvijal tudi jubilejni 10. mednarodni festival kitare v organizaciji društva Kitarza.

Raznolik izbor glasbe, znani in manj znani glasbeni ustvarjalci kar kličejo po obisku. Več informacij dobite na elektronskem naslovu: kultura@postojna.si ali na telefon 031 255 367 – Sidonija Zega.

Občina Postojna / Uredništvo NzN

Ne spreglejte

Pivški svetniki na seji o poenotenju turističnega vodenja, predšolskem varstvau in ceni komunalnih storitev

Pivški občinski svetniki so na 9. redni seji občinskega sveta uvodoma obravnavali kadrovske zadeve z …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja