Obvestilo

Na Topolinu 2015 blestela dekleta

Na Topolinu 2015 blestela dekletaPriljubljeno tekmovanje za otroke na progah okoli Castella di Fiemme je pretekli konec tedna privabilo na stotine otrok iz 109 klubov  Italije, Avstrije, Hrvaške, Španije, Andore, Bolgarije, Romunije in Slovenije.

Dekleta TSK Logatec so se odlično odrezala. Že v soboto sta zelo dobro tekmovali Jana Beguš (16. mesto) in Ana Smole (21. mesto) med mlajšimi deklicami in postavili zelo visoko rezultatsko letvico. Maja Zbačnik je nato med mlajšimi mladinkami osvojila odlično 15. mesto in tako osvojila najboljšo klubsko uvrstitev omenjenega vikenda. Karin Knaus je bila med starejšimi deklicami 39.

Med fanti je najboljša uvrstitev uspela Luki Hladniku (33.), v isti kategoriji mlajših mladincev sta sledila Marko Rupnik (42.) in Dejan Hladnik (46. mesto). Starejši deček Arne Zrimšek se je držal načela »važno je sodelovati« in bil na koncu 94.

Že naslednji konec tedna se bodo otroci pomerili na državnem prvenstvu: v soboto posamezno v prostem in v nedeljo štafetno preizkušnjo v klasičnem koraku. Ostali tekmujejo v soboto za točke Pokala Geoplin. O tekmi na Blokah bomo, seveda., poročali tudi na portalu Novice z Notranjske.D. B., B. M. K.

Foto: arhiv kluba

Ne spreglejte

Cerknica gostila mlade nogometaše

V nedeljo se je v Cerknici zaključil že 11. tradicionalni mednarodni nogometni turnir, ki so …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja