Obvestilo

Nagradni natečaj »Vsi obrazi Cerkniškega jezera«: soustvarjajte zgodovino v prvem Centru za obiskovalce na Cerkniškem jezeru

Notranjski park išče fotografije, povezane s Cerkniškim jezerom, ki bodo sestavni del novega Centra za obiskovalce, ki nastaja na vstopni točki jezera. Vabi vse fotografe – profesionalne, ljubiteljske, prostočasne, vse, ki so že fotografirali na presihajočem Cerkniškem jezeru, naj sodelujejo na nagradnem natečaju »Vsi obrazi Cerkniškega jezera«. Iščejo točno določene motive, zato je natečaj razdeljen v šest sklopov: RIBOLOV, KOŠNJA, ŽIVAL, ČLOVEK, JEZERO, POD DROBNOGLEDOM. Vsak sklop pa je še naprej razdeljen na nekaj podkategorij glede na motiv.

Zmagovalna fotografija vsake posamezne kategorije bo prejela denarno nagrado v višini 50 EUR, finančna sredstva bo omogočil projekt KRAS.RE.VITA, ki ga sofinancirata Evropski sklad za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Vsakdo lahko pošlje poljubno število fotografij. Pri natečaju ni privlačna le denarna nagrada, ampak predvsem prestiž, da bo prav vaša fotografija del prvega sodobnega multimedijskega centra za obiskovalce, v katerega bodo prihajali ljudje z vseh koncev sveta in ki bo največji svetovni spomenik presihajočemu Cerkniškemu jezeru.

Rok za prijavo so zaradi velikega interesa podaljšali do 1. marca 2021! Vse podrobnosti, tudi glede tehničnih zahtev fotografij najdete na spletni strani www.notranjski-park.si/novice, za vsa vprašanja v zvezi z natečajem pa pišite na maja.kosuta@notranjski-park.si.

Vir:NRP

Foto: NRP in Jošt Stergaršek

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja