Obvestilo

Najboljši mladi skakalci pod Sekirico

Logaški smučarski klub Lovci na daljave je v soboto gostil državno prvenstvo v smučarskih skokih za deklice in dečke do 15 let starosti.

Tekme, ki je potekala na 55-metrski skakalnici, se je udeležilo 90 tekmovalcev in tekmovalk iz vse Slovenije. Pri dečkih do 14 let je zmaga pripadla Roku Oblaku v sosednje Žiri, najboljši domačin pa je bil Jakob Cugelj ki je pristal na 39. mestu. Med dečki do 15  let je zmagal Timi Zajc iz Vizor, naš najboljši pa je bil Žan Trpin na 7. mestu, sledili so mu še 15. Nik Knaus, 20. Tim Trpin, 21. Domen Cof in 24. David Krisper.

Med deklicami do 15 let je zopet slavila letos nepremagljiva Nika Križnar iz Žiri. Posamični tekmi je sledila še ekipna, kjer so se najbolje odrezali Velenjčani, logaška ekipa v sestavi Cof, Knaus, Krisper, Ž.Trpin je zasedla 8. mesto.

Tekmovalni dan se je zaključil s tekom za nordijsko kombinacijo, kjer se je na 5 km progi pomerilo 40 tekmovalcev. Zlato si je pritekel Ožbej Jelen iz Velenja, naš najhitrejši je bil 5. Nik Knaus za njim pa še 13. Žan Trpin, 19. David Krisper, 23. Tim Trpin in 31. Domen Cof.

 

Skakalnica2 Skakalnica1 Skakalnica5

 

Foto: Siniša Rančov

Ne spreglejte

HOOPERS za vse generacije psov

Zadnjo marčevsko  soboto je Bellina šola na vadbišču pod Sekirico predstavila kinološko disciplino Hoopers, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja