Obvestilo

Najmlajši dobili svoj abonma

V cerkniškem Zavodu Pekarna napovedujejo pestro, predvsem pa kulturno pomlad. Po zaključku njihovega uspešnega Grajskega abonmaja v gradu Snežnik se dogajanje seli v telovadnico vrtca Martin Krpan Cerknica, kjer se bo za najmlajše odvil Jezerkin abonma – sklop treh kvalitetnih predstav priznanih izvajalcev.

Cerknica – Otroci bodo lahko v objemu odraslih uživali na blazinah in predstavo doživeli v nekoliko bolj sproščenem vzdušju, česar večje dvorane ne omogočajo. V Zavodu Pekarna pa so ponudbo nadgradili še z unikatno maskoto Jezerko in Jezerkino pesmijo, za katere besedilo in glasbo so poskrbeli kar sami.

Maruša Opeka in Rebeka Hren Dragolič iz Zavoda Pekarna sta prepričani, da bo abonma obogatil  ponudbo vsebin za najmlajše v cerkniški občini in pripomogel k vzgajanju občinstva, ki bo tudi v odraslosti imela posluh za kvalitetne kulturne vsebine. Sicer pa priznavata, da abonmaja ob premalo prodanih vstopnicah ne bosta mogli izpeljati. »Upamo, da nam uspe napolniti dvorano in prepričati občinstvo, da so kvalitetne vsebine in priznani izvajalci vredni njihovega časa in denarja,« pravita organizatorki. Vse, ki bi jih utegnil zanimati abonma, vabita, da jih kontaktirate preko FB strani Zavoda Pekarna ali elektronske pošte: zavod.pekarna@gmail.com.

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja