Obvestilo

Narišite nasmeh na parkirišču trgovine Eurospin v Logatcu

Vabimo vas na druženje z dobrodelno noto na parkirišču trgovine Eurospin Logatec v soboto, 25.9.2021 med 14:00 in 18:00 uro!

Eurospin Slovenija in Zveza prijateljev mladine Slovenije sta tudi letos združila moči pri zbiranju sredstev za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Sredstva zbirajo do 31. oktobra 2021, in sicer s prodajo kompletov barvnih kred v vseh Eurospinovih trgovinah. Cena posameznega kompleta je 3,99 EUR, od vsakega prodanega zavoja pa bodo namenili 1,00 EUR v dobrodelne namene. Pomagate pa lahko tudi z enkratno donacijo v višini 5,00 EUR, in sicer s poslanim sms sporočilom »SMEH5« na številko 1919.

»Zahvaljujem se Eurospinu, da bomo tudi letos skupaj napolnili šolske torbe, ki bodo privabile nasmehe na otroške obraze. Vabim, da letos vsi rišemo vesele ilustracije z barvnimi kredami,« je povedala Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS.

 Skupaj narišimo nasmehe v Logatcu– dobimo se v soboto ob 14.00 uri!

Na parkirišču trgovine Eurospin Logatec bodo v soboto, 25. septembra, od 14.00 ure dalje, potekale kreativne delavnice, vodene igre za celo družino in risanje s kredo po tleh. Na vsako polno uro bo animator vse zbrane povabil na plesni izziv in jih naučil plesno koreografijo na skladbo Jerusalema.

Ob zaključku druženja, predvidoma okrog 18.00 ure, pa bo potekalo tudi nagradno žrebanje z bogatimi nagradami! Prva nagrada bo dekliško/fantovsko kolo MTB in darilni bon za nakupe v trgovinah Eurospin Slovenija v vrednosti 100,00 EUR. Druga nagrada bo komplet skiro-čelada-nahrbtnik in darilni bon za nakupe v trgovinah Eurospin Slovenija v vrednosti 50,00 EUR. Tretja nagrada pa bo komplet šolski nahrbtnik-žoga in darilni bon za nakupe v trgovinah Eurospin Slovenija v vrednosti 20,00 EUR.

https://youtu.be/wplUGDl9mt8

»S kampanjo želimo otrokom omogočiti vsaj malce bolj brezskrbno otroštvo in deloma finančno razbremeniti njihove starše. Lansko leto smo tako sredstva zbirali s prodajo ekoloških stekleničk in ustvarjalnim natečajem za mlade, pred tem pa tudi z otroškimi pobarvankami,« je pojasnila Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju EUROSPIN EKO d.o.o..

Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na kanalih Facebook in Instagram.

Foto: arhiv naročnika

 

 

 

Ne spreglejte

Na finalu POPRI tudi letos najboljši

Finale in zaključna prireditev nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah mladih POPRI, ki se je včeraj …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja