Obvestilo

Nemiren volilni vikend

Policisti koprske uprave so v Logatcu naleteli na zanimivo najdbo: osebni avto mercedes CLS, ki med tukajšnjimi občani gotovo ni ostal neopažen. Ni pa nobenega razloga za prislovično zeleno zavist, saj je šlo za ukraden avto, ki ga je od petka pogrešal lastnik iz Lucije. Slednjemu so namreč vlomili v stanovanje, ukradli torbico z originalnimi ključi dragocenega vozila. In se odpeljali. A ne daleč.

Vlomilci so se lotili tudi stanovanjske hiše v vasi pri Postojni, iz katere so odnesli približno 250 evrov gotovine in nekaj zlatnine.

Postojnski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilništva. Moški je pretepel bivše dekle in ji grozil. Sledi mu kazenska ovadba.

Na volilno nedeljo ob 0.35 so ilirskobistriški policisti zasegli vozilo 35-letnemu vozniku, ki mu je alkotest pokazal 0,76. Sledi mu obdolžilni predlog.

Nekaj ur pozneje se je na cesti Šembije – Knežak zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča. 25-letni voznik s Šembij je se je huje poškodoval (zlom obeh nog, poškodbe medenice). Odpeljali so ga na zdravljenje v Klinični center, skledi mu obdolžilni predlog.   A. L. in B. M. K.

 

Ne spreglejte

Medvedka v gozdu pri Postojni

Iz koprske policijskle uprave sporočajo, da so bili ob  11.38  obveščeni,  da je na območju …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja