Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Nesreča zaustavila Premrlovo pot k dobri uvrstitvi na reliju Ina Delta

Triinštirideseti Rally Ina Delta, ki je vnovič potekal v Zagrebu in njegovi okolici, ekipi Unikatoy Racing ne bo ostal v najlepšem spominu. Grega Premrl in njegov sovoznik Vili Ošlaj sta bila kljub nekaterim težavam na reliju še do zadnjega kilometra v boju za visoko uvrstitev, a težja nesreča tik pred ciljem jima je prekrižala načrte.

“K sreči nobeden od naju ni poškodovan, »nastradala« je samo pločevina. Imela sva izjemno srečo, saj bi lahko končala dosti nižje pod cesto in bi bilo tako lahko še huje. Reli se je zame že slabo začel, saj sem se vseskozi lovil. Nikakor nam ni uspelo najti pravih nastavitev na dirkalniku, naposled pa še ta nesreča in odstop,” je po dirki vidno razočaran razlagal Grega.

Kljub temu da med relijem ni bila popolnoma zadovoljna s potekom dogodkov, je posadka v Citroenu DS3 R3T držala visok tempo in ob napakah ter odstopih nekaterih konkurentov pridobivala mesto za mestom. Pred odstopom se je Gregi in Viliju obetalo visoko peto mesto v generalni razvrstitvi relija.

Tako Grega kot drugi člani ekipe ne obupavajo: “Te stvari se pač dogajajo in gremo dalje. Če ne bi dirkali, se to pač ne bi moglo zgoditi. Dirkalnik je žal močno poškodovan, a bomo z ekipo dali vse od sebe, da se vidimo na reliju Železniki!”

Letošnji reli Železniki bo sklenil prvo polovico slovenskega državnega prvenstva. Potekal bo v petek, 30. junija in v soboto, 1. julija. Grega in Vili v točkovanju voznikov, oz. sovoznikov v državnem prvenstvu trenutno držita drugo mesto, medtem ko vodita v točkovanju divizije 2.

Vir: Unikatoy racing

Ne spreglejte

S kolesom po regiji

Destinacija Zeleni kras je skupaj s turistično informacijskimi centri  in predstavniki kolesarjev izdala novo kolesarsko …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja