Obvestilo

Nik Gostiša Lah novi državni prvak med dečki do 12 let

Na včerajšnje državno prvenstvo za dečke in dekleta do 13 let v Ljubljanskem Mostecu, so logaški »lovci na daljave« odhajali z velikimi pričakovanji, saj imajo generacijo, ki kroji sam vrh v Slovenskem smučarskem skakanju.

 Fantje se niso izneverili in tako imajo Logatčani  to sezono že drugega državnega prvaka, saj je med dečki do 12 let suvereno zmagal NIK Gostiša Lah! Le malce je zmanjkalo, pa bi imeli še enega tekmovalca na zmagovalnem odru, saj je 4. mesto zasedel Kristjan Žerjal. Med deseterico je z 9 .mestom pristal Andraž Krašna, 15. mesto si je priskočil Jan Bricelj, 34. še ne 10-letni Tim Drmota. Med dečki do 13 let je solidno 12. mesto osvojil  Ožbej Rudolf. V konkurenci ekip dečkov do 13 let je ekipa Logatec 1 ( Bricelj,Gostiša, Krašna, Žerjal )  pristala tik za zmagovalnim odrom na 4. mestu (na vodilni fotografiji), ekipa Logatec 2 (Drmota, Marolt, Rudolf, Šabec ) na 19. mestu.

Prav tako so logaški skakalci imeli tekmovalca na  DP za mladince do 16 let v Kranju, kjer je štirinajstletni TIM Trpin zasedel 32. mesto, ki pa je na treningu prvič preskočil 100 m znamko.

Peter Petkovšek

nik-ekipa-logatec-1-tik-pod-stopnickami

Ekipa Logatec 1 tik pod stopničkami

nik-vodilna

Na prvi stopnički DP že drugič to sezono lokaški tekmovalec

nik-nestrpno-cakanje-na-rezultate                                                                  Nestrpno čakanje na rezultate

 

Dogovor o taktiki s trenerjem

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja