Obvestilo
NLB Pivka
NLB Pivka

NLB zapira še eno poslovalnico v Primorsko-notranjski regiji

Ljubljana/Pivka – Med osmimi poslovalnicami, ki jih bo Nova ljubljanska banka (NLB) 1. junija zaprla, je v Primorsko-notranjski regiji tokrat to doletelo poslovalnico v Pivki. Vrata bodo zaprle še poslovalnice v Sodražici, na Beethovnovi in v Savskem naselju v Ljubljani, v velenjskem nakupovalnem centru, poslovalnico Supermesto na Ptuju, Drska v Novem mestu in poslovalnica v Trzinu.

Kot so v današnjem sporočilu za javnost zapisali v banki, optimizacija poslovne mreže sodi med nujne ukrepe zniževanja stroškov poslovanja, s katerim se prilagajajo današnjim in predvidenim razmeram na trgu. Poteka na podlagi ključnih kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost.

V NLB poudarjajo, da bo za prenos poslovanja v druge poslovalnice v celoti poskrbela banka, številke računov in plačilnih kartic bodo ostale nespremenjene, prav tako vsa medsebojna pogodbena razmerja. Vsem strankam iz poslovalnic, ki se bodo zaprle, bo banka nudila nekatere ugodnosti. Tako jim bodo med drugim za šest mesecev oprostili stroške vodenja osebnega in poslovnega računa.

NLB bo tudi v prihodnje nadaljevala  z optimizacijo poslovne mreže in ukinjanjem posameznih enot. V poslovalnicah so, denimo, že lani uvedli odprto komunikacijo z bančnim strokovnjakom, brez vmesnih pultov ali stekel, t. i. “open space” koncept.

 

 

Ne spreglejte

Postojnska jama praznuje: 200 let vodniške službe

Z včerajšnjim dogodkom v Koncertni dvorani Postojnske jame smo svečano zaznamovali jubilejno leto: 200 let …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja