Obvestilo

Nocoj rokometni derbi med logaškimi in vrhniškimi rokometašicami

Rokometašice Zvezda Logatec danes 19.00 čaka sosedski derbi proti Vrhniki. Tekmo drugega kola 1.B ženske rokometne lige bo za javnost zaprta, a si jo bo moč ogledati na Facebook kanalu RK Zvezda Logatec.

Po izstopu Hrpelj-Kozine in zaradi epidemioloških razmer je tekmovanje doživelo nekaj sprememb. Zmaga logaških rokometašic proti primorski zasedbi je bila pobrisana, tekma proti Vrhniki bo tako priložnost za prvi par točk. Tudi Vrhničanke bodo na drugi tekmi lovile prvi par točk, na uvodni tekmi so proti ljubljanski Olimpiji izgubile le za en zadetek (26:27).
Za domačo zasedbo je kar 12 zadetkov dosegla Tia Robida, ki je glavno orožje Vrhničank. V rumenem dresu, ki je glavna značilnost logaške ekipe, je na tekmi proti Naklem šest zadetkov dosegla Michelle Železnik, štiri pa Anette Merslavič. Na »izbrisani« tekmi proti Hrpeljam je osem zadetkov dosegla Brina Bole.
Vse športne navdušence vabimo, da si tekmo ogledajo prek Facebook strani RK Zvezda Logatec. Prenos tekme se bo začel nekaj minut pred 19. uro.
Tadej Zbačnik, trener Zvezde Logatca: »V soboto pričakujem pravi derbi na lokalnem nivoju. Nobena ekipa ni v tekmovalnem ritmu, zato se bo razmerje moči videlo šele na igrišču. Žal mi je, da zaradi ukrepov z nami ne bo gledalcev. Treningi so v tem obdobju precej oteženi, veliko je vezano tudi na delo igralk doma. Želim si, da bi se stanje čimprej umirilo in lahko naše delo nadaljujemo v normalnem ritmu.«

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja