Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Novo v Cerknici: mikromasaža z ribami Garra Ruffa

V soboto, 6. 10. 2018, bo ob 9.00 na Taboru odpirata vrata društvo Medius ter masažni studio Meridian.

Društvo Medius nudi starodavno mikromasažo z ribami Garra Ruffa. Za mnoge je ta vrsta masaže še vedno zelo nepoznana. S to metodo masaže se lajša simptome in stranske učinke zdravljenja. Mikromasaža blagodejno deluje na stres in nespečnost, ki sta zadnja leta posledica hitrega življenjskega tempa.  Ne smemo zanemariti dejstva, da mikromasaža z ribami Garra Ruffa, uspešno odpravlja bolečine, rezultati pa se kažejo tudi pri obolenjih, ki veljajo za neozdravljiva.

Vas zanima kako poteka mikromasaža?

Ribice Garra Ruffa se na kožo nežno prisesajo s čeljustjo, s katero odstranjujejo odmrlo kožo, pri tem pa sproščajo encime, ki spodbujajo regeneracijo kožnih celic. Brez skrbi, ribe Garra Rufa nimajo zob. Vaša koža vam bo hvaležna, postala bo nežnejša, mehkejša in bolj gladka.

V istem prostoru ima na novo sedež tudi masažni studio Meridian, kjer se boste lahko prepustili rokam izkušene maserke Kristine, ki nudi različne masaže in terapevtske tehnike.

Vljudno vabljeni.

Doris Žurga

Ne spreglejte

Brezplačna dostava knjig na dom

Bolnim, ostarelim in invalidnim bodo iz Knjižnice Jožeta Udoviča Cerknica poslej brezplačno dostavljali knjige, revije, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja