Obvestilo

Novoletni ples vnovič v Jamskem dvorcu

Po več letih se tradicionalen novoletni ples spet vrača v legendaren Jamski dvorec. V sredo, 1. januarja 2020, ob 20. uri vas bo proti novim izzivom prihajajočega leta zapeljala skupina Amor.

 Za vse, ki bolj kot na bučno praznovanje silvestrovega prisegate na umirjen začetek novega leta, v prijetnem okolju Parka Postojnska jama pripravljamo tradicionalen novoletni ples. Ob 4-hodnem meniju po izboru kuharskega mojstra bo goste zabavala skupina Amor. Z drobcem nostalgije in prijetno energijo bodo praznični hiti, kot so Silvestrski poljub, Bela snežinka in Na božično noč, na plesišče zvabili slehernega obiskovalca.

Novoletni ples v Jamskem dvorcu, ki je skozi leta prav zaradi izvrstne kulinarike in prijetnega vzdušja pridobil velik ugled, je že skoraj v celoti razprodan. A ker je že tako, da se po prvem leto pozna, imamo na voljo še nekaj mest za plesa željne goste.

Doživite glamurozen prvi dan novega leta!

Ne spreglejte

Linhartovih 60 v Postojni

Pred vrati je začetek že 60. Linhartovega srečanja, najpomembnejšega srečanja ljubiteljskih gledaliških skupin v Sloveniji in …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.