Obvestilo

Novoletni ples vnovič v Jamskem dvorcu

Po več letih se tradicionalen novoletni ples spet vrača v legendaren Jamski dvorec. V sredo, 1. januarja 2020, ob 20. uri vas bo proti novim izzivom prihajajočega leta zapeljala skupina Amor.

 Za vse, ki bolj kot na bučno praznovanje silvestrovega prisegate na umirjen začetek novega leta, v prijetnem okolju Parka Postojnska jama pripravljamo tradicionalen novoletni ples. Ob 4-hodnem meniju po izboru kuharskega mojstra bo goste zabavala skupina Amor. Z drobcem nostalgije in prijetno energijo bodo praznični hiti, kot so Silvestrski poljub, Bela snežinka in Na božično noč, na plesišče zvabili slehernega obiskovalca.

Novoletni ples v Jamskem dvorcu, ki je skozi leta prav zaradi izvrstne kulinarike in prijetnega vzdušja pridobil velik ugled, je že skoraj v celoti razprodan. A ker je že tako, da se po prvem leto pozna, imamo na voljo še nekaj mest za plesa željne goste.

Doživite glamurozen prvi dan novega leta!

Ne spreglejte

Prostovoljke in prostovoljci, junaki našega časa

Slovenska filantropija med 22. in 28. majem 2023 že tradicionalno organizira 24. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja