Obvestilo

Ob 30. obletnici UNIKA TTI društvom podarila 12.500 evrov

UNIKA TTI iz Postojne letos praznuje 30 let uspešnega poslovanja. V vseh teh letih se je podjetje, ki ima trenutno 35 zaposlenih, razvilo v stabilnega in pomembnega veletrgovca z igračami. S svojo lastno blagovno znamko UNIKATOY uspešno nastopa na evropskem trgu. Njihove igrače se prodajajo v več kot 20 evropskih državah.

Korona kriza je podjetje prizadela predvsem v prvem valu. Podjetje in zaposleni so se hitro prilagodili razmeram, iskali nove rešitve, prilagajali ponudbo zahtevam trga, ki se zelo hitro spreminjajo in ne dovolijo počitka, ter do konca leta nadoknadili večino izpada. K temu je prav gotovo pripomogla tudi nova spletna prodaja unikashop.si, s katero imajo velike ambicije tako doma kot v tujini. Leto bodo zaključili pozitivno z dobrimi obeti za prihodnost, zadovoljni pa bodo tudi zaposleni, ki bodo tako kot vsako leto nagrajeni z božičnico oziroma z nagrado za uspešnost. “Naše podjetje je v 30 letih poslovanja iz vsake krize prišlo ven močnejše in prepričan sem, da bomo tudi po tej krizi še boljši in še močnejši,” je povedal direktor Simon Premrl. Da je podjetje nemoteno poslovalo, je velika zasluga vseh zaposlenih. Zadnje hitro covid testiranje celotnega kolektiva je pokazalo, da ni nihče okužen. To dokazuje, da vsi zaposleni dosledno upoštevajo vse varnostne ukrepe tako doma kot v podjetju. Upajo, da bo tako tudi v prihodnje.

Podjetje UNIKA TTI velja za družbeno odgovorno, kar dokazuje s svojim delom in vizijo. Vsako leto pomagajo mnogim posameznikom, družinam in društvom. Kljub težkim časom tudi v korona krizi niso pozabili na svoje poslanstvo. Letos so se odločili, da pomagajo še dodatno in ob praznovanju 30-letnice s pomočjo poslušalcev Radia 94 izbrali tri športna društva (Karate klub Mawashi Postojna, Plesni klub Evora Cerknica, Košarkarski klub Cerknica) in tri prostovoljna društva (Društvo za zaščito živali Postojna, PGD Ivanje selo ter PGD Studeno in Kulturno društvo Šmihel, ki sta si razdelila tretje mesto) v regiji in podarili vsakemu po 1.000 evrov. Prav tako so podarili 6.500 evrov 17 prostovoljnim gasilskim društvom iz širše okolice kot skromno pomoč in zahvalo za ves trud pri gašenju požara septembra letos, ki je zajel prostore sosednjega podjetja v obrtni coni. Veliki požrtvovalnosti in strokovnosti gasilcev pa gre zahvala, da so še pravočasno rešili poslovne prostore podjetja Unika TTI.

 

Ne spreglejte

Pivška vaga na placu pri balincu zaživela v prenovljeni podobi

Konec junija je Trška skupnost Pivka odprla obnovljeno vago na placu pri balincu. V sklopu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja