Obvestilo

Odličen prvi reli Grege Premrla in Anje Verbič

Postojnčan Grega Premrl in Anja Verbič sta uspešno začela letošnjo tekmovalno sezono. Prvi reli, na katerem sta se predstavila, je bil avstrijski Rebenland, ki slovi po zahtevnih hitrostnih preizkušnjah po slikoviti okolici avstrijske Štajerske. 170 dirkaških kilometrov je bilo dovolj, da sta se dodobra ujela in pridobila dragocene izkušnje za nadaljevanje sezone.

Previden začetek – varen konec

Postojnski voznik in sovoznica sta v močni mednarodni konkurenci dosegla dober rezultat. “Kljub temu da sva pred relijem opravila nekaj priprav, je dirka vseeno zgodba zase. To se je poznalo tako pri meni kot pri Anji, saj sva petkov del začela zelo previdno. Tudi do konca dne še ne morem reči, da je bilo medsebojno zaupanje stoodstotno. Sobotni del je bil že drugačna zgodba, saj sva že takoj zjutraj dvignila tempo na višjo raven in začela dosegati tudi konkurenčne čase, a ne morem reči, da je bila vožnja popolna, saj je bil najpomembnejši varen prihod v cilj,” je po reliju dejal Grega Premrl.

Optimistično v nadaljevanje sezone

“Dirka je bila zahtevna, vendar se je najino sodelovanje z vsako hitrostno preizkušnjo izboljševalo, kar je bilo razvodno tudi v doseženih časih. Želim si nadaljevanja sezone v enakem tempu. Sem optimistična, da bova skupaj napredovala iz dirke v dirko,” pa je dodala Verbičeva, za katero je bil to drugi nastop na reliju Rebenland.

Rezultati posadke Premrl-Verbič:

Skupno: 16. mesto
Mitropa pokal: 5. mesto
Mitropa 2WD: 2. mesto
Divizija 3: 6. mesto

Ne spreglejte

Pivška vaga na placu pri balincu zaživela v prenovljeni podobi

Konec junija je Trška skupnost Pivka odprla obnovljeno vago na placu pri balincu. V sklopu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja