Obvestilo

Okrasili novoletno jelko

Novoletno jelko v središču Cerknice so danes polepšali okraski, ki so jih izdelali otroci iz Vrtca Martin Krpan Cerknica, uporabniki Varstveno delovnega centra Cerknica in varovanci Centra starejših občanov Cerknica – predstavniki različnih generacij, a vsi z velikim pričakovanjem božično – novoletnih praznikov.

Cerknica – »Taki dogodki povezujejo skupnost in krepijo zavedanje, da sobivamo in da lahko skupaj delamo v dobrobit občine,« pojasnjujeta Maruša Opeka in Rebeka Hren Dragolič iz Zavoda Pekarna, ki je pobudnik skupnega okraševanja in tudi številnih drugih dogodkov, ki se bodo že drugo leto zapored zvrstili v okviru prazničnega programa Cerknica v prazničnih lučeh.

V tem vikendu se bodo zvrstile še otroške delavnice na Kmetiji Levar in v Varstvenem delovnem centru Cerknica, pod mentorstvom članic Kulturnega društva Pa-leta. »Še danes lahko starši prijavijo svoje otroke na peko piškotov in oblikovanje božičnih okraskov,« vabijo v Zavodu Pekarna. Za ljubitelje narave danes ob 19.00 pripravljajo predavanje o pticah Cerkniškega jezera, še nekaj mest pa je prostih tudi za sobotni koncert Big banda Cerknica z gostjo Aniko Horvat.

Blanka Markovič Kocen

novoletna-jelka-2

 

Ne spreglejte

Miklavžev sejem v Pivki

Turistično društvo Pivka vabi na Miklavžev sejem, ki bo v nedeljo, 3. decembra 2023, od 14. do 19. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja