Obvestilo

Oto in Omar navdušila postojnsko občinstvo

Oto Pestner in Omar Naber, ki sta nastopila s skupnim koncertom z naslovom Trip to Las Vegas, sta minuli teden poskrbela za zavidljivo množico ljudi na glavnem postojnskem trgu.

V dobri uri in pol dolgem nastopu sta predstavila pot do blišča in sijaja Las Vegasa. Zapela sta Fly me to the moon, New York, New York, Can’t help falling in love with you, Somewhere over the rainbow in mnoge druge klasike, ki so zazvenele v novih aranžmajih ob spremljavi kitare Omarja in klaviature Denisa Horvata. Postregla sta tudi s svojimi uspešnicami in bila tako glavna krivca za marsikatero nostalgijo. Oto, za mnoge prvi glas slovenske glasbene scene, in Omar, za mnoge mlajše, prav tako eden vodilnih glasbenikov na slovenskih tleh, sta združila moči in se dotaknila nivoja, kjer še ni bil noben Slovenec. Dokazala sta, da sta izvajalca s prvovrstnima vokaloma, edinstveno interpretacijo pesmi, čudovitimi aranžmaji in ki se odlično glasbeno dopolnjujeta.

Publika je več kot očitno uživala in nastopajoče na odru nagrajevala s spontanimi bučnimi aplavzi in vzklikanjem. Kaj hitro se je tudi opogumila in z dodatno spodbudo iz odra sodelovala pri besedilih pesmi.

Nekaj je zagotovo. Oto in Omar sta Postojni dala čudovit glasbeni večer, Postojna njima enkratno dobrodošlico, obe strani pa sta bogatejši za lep spomin.

Besedilo in foto: Maja Batagelj

Ne spreglejte

Z mislijo na prihodnost v Logatcu širijo mrežo polnilnih postaj

Z mislijo na prihodnost širimo mrežo polnilnih postaj Občina Logatec je skupaj s predstavniki Elektra …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja