Obvestilo

Peljimo jih na morje!

Rdeči križ Slovenije enajsto leto zapored organizira vseslovensko humanitarno akcijo zbiranja sredstev “Peljimo jih na morje!”, ki je bila sprva namenjena predvsem letovanju otrok in pred nekaj leti pa smo brezplačne počitnice pričeli omogočati tudi  tudi starejšim, ki brez pomoči ne morejo na morje. Sredstva tako zbiramo za otroke in starejše.

Letos somo celostno podobo posodobili, tako da je  na plakatih, v radijskem, TV in drugih oglasih jasno poudarjeno, da zbiramo sredstva za otroke in starejše.

Na morje bi radi odpeljali najmanj 250 otrok in 150 starejših in prepričani smo, da bomo za to skupaj zmogli zbrati potrebna sredstva.
Sredstva zbiramo
1./ na TRR
SI 56 03100-1234567891
sklic SI00-96830
Koda namena: CHAR
Prejemnik: Rdeči križ Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana
2./ s SMS donacijami
Uporabniki mobilnega omrežja A1, Telekoma Slovenije, Telemachova in T-2 uporabniki lahko po svojih zmožnostih prispevajo prostovoljne prispevke in podarijo sredstva s poslanim SMS na številko 1919 s ključno besedo MORJE ali MORJE5. SMS sporočilo se zaračuna po veljavnem ceniku navedenih družb. S poslanim sporočilom SMS uporabniki prispevaljo 1 € oziroma 5 €!
 
A1, Telekom Slovenije, Telemach, in T-2 se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil.
10. aprila bomo z direktno pošto povabili donatorje RKS, da prispevajo v akciji Peljimo jih na morje 2018, nenaslovljeni UPN obrazci bodo 14. aprila 2018 vloženi v Sobotno prilogo Dela, dosegljivi pa so tudi ob okencih v več kot 100 poštah po Sloveniji, od 15. marca 2018 so nameščeni B1 plakati  in letaki na oglasnih mestih Vita medie v več kot 100 zdravstvenih domovih in splošnih bolnišnicah po Sloveniji, radio in TV Slovenija ter mnoge lokalne radijske in TV postaje že od zadnjega tedna marca predvajata radijski in TV oglas.
Akcija bo trajala do 30. junija 2018.

Ne spreglejte

Poostren nadzor nad uporabo mobilnih telefonov

policisti so na območju celotne Slovenije danes pričeli poostreno nadzirati uporabo mobilnih telefonov med vožnjo. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja