Obvestilo
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pester konec leta za MePZ Postojna

Čeprav je november za kulturna društva in skupine že čas pisanja zaključnih poročil o delovanju v skoraj že končanem koledarskem letu, Mešani pevski zbor Postojna tega še ne “utegne”, kajti zadnji tedni v letu so in še bodo izjemno pestri.
Po letnem koncertu 11. oktobra, na katerem je MePZ Postojna gostil mešani zbor Odmev iz Kamnika, in sobotnem nastopu na medobčinski reviji pevskih zborov se pevke in pevci pod vodstvom dirigenta Mirka Ferlana danes odpravljajo na gostovanje k slovenskim rojakom na Avstrijsko Koroško. Nastopili bodo namreč kot gost “Jesenskega koncerta” Kulturno-prosvetnega društva Drava iz Suhe.
Prihodnjo soboto, 28. novembra, jih čaka zahteven nastop na regijskem tekmovanju primorskih pevskih zborov v Postojni, potem pa je na vrsti še vedno pestri december.
12. decembra bo zbor tako koncertiral v mestni dvorani v hrvaškem Varaždinu, naslednji dan, v nedeljo, 13. decembra, bo v domači dvorani postojnske glasbene šole v okviru koncertnega cikla U3NEK gostil Komorni moški zbor Celje in Gorenjski oktet, na božično popoldne bo nastopil na ploščadi pred Postojnsko jamo, 27. decembra pa odhaja na še zadnje letošnje gostovanje: zbor je namreč prejel izjemno dragoceno vabilo iz Rezije, kjer bo pripravil božični koncert. /Z. Ž./

Foto: arhiv zbora

Ne spreglejte

V Notranjskem muzeju Postojna odprli novo razstavo »ROCK POSTOJNA«

V Notranjskem muzeju Postojna so v praznični december zakorakali z novo, prav posebno razstavo, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja