Obvestilo

PGD Cerknica potrebuje pomoč za popolno opremo novega vozila

S prihranki iz prejšnjih let so cerkniški gasilci kupili rabljeno civilno tovorno vozilo in ga predelali v gasilsko vozilo za logistiko in posredovanje ob nesrečah z nevarnimi snovmi.

Še vedno pa potrebujejo vašo pomoč! Da bo vozilo polno opremljeno in da ga bodo lahko tudi uporabljali 𝙤𝙗 𝙣𝙚𝙨𝙧𝙚𝙘̌𝙖𝙝 𝙯 𝙣𝙚𝙫𝙖𝙧𝙣𝙞𝙢𝙞 𝙨𝙣𝙤𝙫𝙢𝙞 𝙩𝙚𝙧 𝙡𝙤𝙜𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘̌𝙣𝙤 𝙤𝙨𝙠𝙧𝙗𝙤 𝙜𝙖𝙨𝙞𝙡𝙨𝙠𝙞𝙝 𝙚𝙣𝙤𝙩 𝙣𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙚𝙣𝙪 𝙥𝙧𝙞 𝙫𝙚𝙘̌𝙟𝙞𝙝 𝙥𝙤𝙯̌𝙖𝙧𝙞𝙝 𝙞𝙣 𝙣𝙖𝙧𝙖𝙫𝙣𝙞𝙝 𝙣𝙚𝙨𝙧𝙚𝙘̌𝙖𝙝, potrebujejo še veliko namenske opreme za posredovanje ob tovrstnih nesrečah. Potrebujejo transportne vozičke in zaboje, sistem za dekontaminacijo, plinotesne obleke, izolirne dihalne aparate, črpalke za nevarne snovi, neiskreče orodje, detektor plinov, dimovlek, tesnilne čepe, lovilne posode in sode ter drugih pripomočkov …

Skupen finančni vložek, da bo vozilo v celoti uporabno in opremljeno, ocenjujejo na visokih 95.000 €. Del teh sredstev so z namenskim varčevanjem nabrali skozi zadnja leta in z njimi poplačali vozilo, ki so ga tako težko pričakovali.

Gasilce PGD Cerknica 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐩𝐨𝐝𝐩𝐫𝐞𝐭𝐞 𝐳 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐜𝐢𝐣𝐨 𝐧𝐚 𝐧𝐚𝐬̌ 𝗧𝗥𝗥 𝐒𝐈𝟓𝟔 𝟎𝟐𝟎𝟐 𝟗𝟎𝟎𝟏 𝟗𝟑𝟎𝟗 𝟑𝟏𝟎 𝐚𝐥𝐢 𝐬 𝐩𝐨𝐬̌𝐢𝐥𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞𝐦 𝐛𝐞𝐬𝐞𝐝𝐞 𝐏𝐆𝐃𝐂𝐄𝐑𝐊𝐍𝐈𝐂𝐀𝟓 𝐧𝐚 𝟏𝟗𝟏𝟗.

 

Vir: PGD Cerknica

 

Ne spreglejte

V Cerknici so pokopali pusta

Na pepelnično sredo, tokrat ravno na valentinovo, dan zaljubljencev, se je v Cerknici zgodilo še …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja