Obvestilo

Pobudnici zbiranja podpisov za referendum o zaporih grozijo!

Logaška iniciativa nadaljuje zbiranje podpisov za razpis referendum o umestitvi zaporov v Industrijsko-obrtno cono Zapolje, pobudnica zbiranja Jelka Kožman Lorenčič pa je medtem deležna telefonskih groženj.

“Klicatelji uporabljajo prikrito številko in me sprašujejo, kaj se sploh gremo, ali nameravam še naprej ogrožati ljudi …” pojasnjuje Kožman Lorenčičeva, ki je prepričana, da je nekomu pač trn v peti in dodaja: “Z zapori se rešuje Trevna in Timimpex.” Nasprotnikom zbiranja podpisov sporoča, da bo vztrajala do konca.

Po besedah Kožman Lorenčičeve je število zbranih podpisov zadovoljivo, o številki ne želi govoriti, in bo potekalo vse do 28. novembra  na upravni enoti Logatec. “Tudi če ne zberemo dovoj podpisov, bomo imeli zadoščenje,” pravi Kožman Lorenčičeva, ki pričakuje zagotovilo ministrstva za pravosodje, da zaporov v Logatcu tudi v prihodnje ne bo. Omenjeno ministrstvo je namreč pred časom sporočilo, da objekt v sedanjem stanju ni primeren za zapore.

Blanka Markovič Kocen

Foto: Siniša Rančov

 

 

Ne spreglejte

Izzivi logaškega gospodarstva: v ospredju povezovalna cesta

Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec in Občina Logatec sta danes pripravili podjetniški zajtrk, tradicionalno srečanje župana …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja