Obvestilo

Poletna glasbena šola – več kot šola

Logatec – V Glasbeni šoli Logatec je julija že drugo leto zapored potekala poletna glasbena šola ”Ars longa, Vita brevis”, ki jo ob podpori KD Cantabile organizira in vodi violistka Špela Pirnat.

V tem terminu so udeleženci poleg rednih individualnih ur z mentorji (Špela Pirnat- viola, violina, Nejc Avbelj- violina, Sebastian Bertoncelj- violončelo, Tadej Horvat- klavir), ki so želji udeleženca lahko bile snemane s Sony Music Cam, imeli tudi vadbo s fizioterapevtko Ireno Dokl, ki je udeležence skrbno vodila skozi vaje za raztezanje, boljšo držo in preventivo med vadenjem. Ob večerih, ki sta jih odprla uvodni koncert mentorjev ter zaključni koncert udeležencev, so potekala predavanja na različne tematike (nastopanje, motivacija in organizacija, igranje v orkestru, komorni skupini…) ter koncerti mentorjev in gostov poletne šole ”Ars longa, Vita brevis”.

Ob zaključku udeleženci niso skrivali navdušenja in želje po vrnitvi prihodnje leto, nekateri pa so celo izrazili željo, da bi poletna šola prihodnje leto trajala dlje.
Vir: Poletna glasbena šola/masterclasses ”Ars onga, Vita brevis”

Ne spreglejte

V Cerknici so pokopali pusta

Na pepelnično sredo, tokrat ravno na valentinovo, dan zaljubljencev, se je v Cerknici zgodilo še …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja