Obvestilo

Policisti dejavni v notranjski regiji in okolici

S  Policijske uprave Koper sporočajo, da se je včeraj ob 19.18 zgodila prometna nesreča na cesti Divača – Pivka, pod Vremščico. 21-letno voznico osebnega avtomobila iz okolice Pivke je zaradi neprilagojene hitrosti začelo zanašati in je trčila v 55-letno voznico iz okolice Pivke. Ta se je v nesreči poškodovala, odpeljali so jo v bolnico Izola (zlom leve ključnice, zlom dveh reber, opečen obraz od sprožitve varnostne blazine), poškodovani sta bili tudi povzročiteljica in njena sopotnica. Sledi ji kazenska ovadba.

Ob 20.25 je bila v Pivki na Kolodvorski hujša prometna nesreča. 48-letni voznik osebnega avtomobila je zapeljal na levo stran vozišča in trčil v 71-letnega voznika, ki je imel v vozilu še sopotnico. Vsi trije so se v nesreči poškodovali, odpeljali so jih v ljubljansko bolnišnico. Tudi ta povzročitelj bo kazensko ovaden.

Ob 22.40 smo bili obveščeni, da je v Postojni nekdo ukradel osebni avto Renault twingo pack, rdeče barve, letnik 1997, reg. št. PO UT-087, v katerem so bili kontaktni ključi.

 

 

 

 

Ne spreglejte

Medvedka v gozdu pri Postojni

Iz koprske policijskle uprave sporočajo, da so bili ob  11.38  obveščeni,  da je na območju …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja