Obvestilo

Policisti so imeli največ dela v Postojni

Kot sporočajo s koprske policijske uprave, ki je zadolžena tudi za del notranjske regije, so bili policisti pretekli konec tedna najbolj dejavni v Postojni.

Že v petek so v tej občini obravnavali vlom v stanovanje, iz katerega so izginili prenosni računalnik, zlata ura, tablični računalnik znamke Samsung, fotoaparat in 730 kun. Lastniki so oškodovani za 7.000 evrov.

Ob 18.30 se je v Postojni na Titovi cesti zgodila prometna nesreča z udeležbo treh osebnih vozil, ki so peljali v koloni od Postojne proti Razdrtemu. Zaradi prekratke varnostne razdalje je 30-letni voznik, ki je vozil zadnji ob  zaustavitvi kolone trčil v vozilo pred njim, tega pa je odbilo v naslednika. Povzročitelju je alkotest pokazal 0,53 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Na kraju so mu policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

Pri Postojni je v soboto nekdo vlomil v kontejner in domačinu ukradel dve kosilnici, vredni 800 evrov.

Sobotna noč se ni dobro končala niti za 19-letnega Cerkničana, ki se zabaval v Izoli. V lokalu, kamor je kljub prepovedi varnostnikov želel vstopiti, so ga presenetili policisti. Ker se pri postopku ni hotel umiriti in upoštevati ukazov policistov mu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje. Med postopkom je tudi žalil policiste, zato mu je bil izdan še plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

V nedeljo pred polnočjo pa so policisti pri Sežani zasačili 37-letno Pivčanko, ki je, kot so ugotovili ob kontroli, vozila neregistrirano vozilo in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi ji obdolžilni predlog. (A. L., B. M. K.)

Ne spreglejte

Policisti svarijo pred drznimi tatvinami

Policisti  PU Ljubljana so  bili  v sredo dopoldan obveščeni o drzni tatvini, ki je bila …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja