Obvestilo

Policisti so imeli v regiji polne roke dela

Postojnski policisti so dobili prijavo, da je pri Predjami nekdo iz gozda ukradel 25 kubičnih metrov hlodovine iglavcev. Podjetje iz Postojne je oškodovano za 1.750 evrov.

Pri Pivki pa se je nekaj po 16. uri zgodila prometna nesreča. Povzročil jo je 57-letni voznik osebnega avtomobila iz Dolnjih Ležeč, ki je zapeljal s parkirišča na vozišče in polkrožno obrnil preko polne črte. Pri tem je zaprl pot 43-letnemu kolesarju z okolice Postojne. Kolesar je po trčenju padel, lažje poškodovanega so odpeljali na pregled v zdravstveni dom, povzročitelj pa bo prejel plačilni nalog.

Le-tega bo prejel tudi objestni Ljubljančan, ki je v Izoli brez razloga z berglo po hrbtu udaril eno od dveh domačink, ki sta se okoli 18. ure sprehajali po Izoli. Oškodovanka je 44-letnika prijavila na OKC.

Ob 19.25 so policisti v Ilirski Bistrici zasegli vozilo, katerega je brez vozniškega dovoljenja vozil 27-letnik z okolice Ilirske Bistrice. Čaka ga obdolžilni predlog.

 

V Postojni je nekdo domačinu ponoči iz avtomobila, ki je bil parkiran na dvorišču, ukradel torbico z bančnimi karticami in drugimi dokumenti. S kartice je bil že opravljen dvig 150 evrov.

 

  1. L.

Foto: arhiv Policije

 

Ne spreglejte

Medvedka v gozdu pri Postojni

Iz koprske policijskle uprave sporočajo, da so bili ob  11.38  obveščeni,  da je na območju …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja