Obvestilo

Postojna dobila Regijsko olimpijsko pisarno

Občina Postojna, v njenem imenu župan Igor Marentič,  in Športna zveza Postojna, zanjo predsednik Marjan Nagode, sta danes podpisali pogodbo z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez o delovanju Regijske pisarne OKS-ZŠZ v Postojni. V imenu OKS je pogodbo podpisal njegov podpredsednik Janez Sodržnik (na sliki levo), dogodku pa je prisostvoval tudi član izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije – Zveze športnih zvez Tomislav Tiringer (na sliki desno).

pogodba-vodilna prava

 

Postojnski župan je izrazil zadovoljstvo nad odločitvijo, da bo regijska pisarna, ki pokriva osem občin,  prav v Postojni in poudaril, da  v občini športu namenjajo veliko pozornosti in so mu letos namenili več sredstev kot pretekla leta. »Občina Postojna je bila in bo tudi v prihodnje pripravljena finančno podpreti projekte, povezane s športom,« je dejal Marentič in čestital vodstvu tamkajšnje športne zveze za uspešno delo. Sodržnik je izrazil optimizem, da bodo v prihodnjih letih lahko regijski pisarni in posredno tudi postojnskemu športu zagotovili več denarja.

Marjan  Nagode, predsednik Športne zveze Postojna, pa je takole orisal pomen olimpijske pisarne za regijo:

Slovesnega podpisa sta se udeležila tudi postojnska udeleženca Evropskih iger v Bakuju, Lokostrelec Rok Bizjak in selektorka slovenske strelske reprezentance Andreja Vlah, postojnska udeleženca Evropskih iger v Bakuju.  (na sliki).

Pogodba-Rok in Andreja

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen

Ne spreglejte

Pivka je doma v Sloveniji in Evropi

Ob prazniku Občine Pivka je osrednji dogodek, slovesna prireditev v Krpanovem domu, izzvenel kot svojevrsten …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja