Obvestilo

Postojna v Düsseldorfu navdušila

Na največjem mednarodnem kamping in karavaning sejmu v Düsseldorfu Caravan Salon ter Tour Natur 2015 se je kot destinacija predstavila tudi Občina Postojna.

Roman Bauer, direktor marketinga Mein Platz, je poskrbel za objavo informacij o kampingu Pivka jama v novi brošuri, ki je bila natisnjena v nakladi 50.000 izvodov in jo bodo razdelili na samem sejmu in je tudi priloga katalogu Mein-Platz 2015. Ravno tako so veliko zanimanje za Postojno izkazali tudi proizvajalci ter ponudniki avtodomov, ki so brošure distribuirali na svojih razstavnih prostorih ter bodočim kupcem. Informacije lahko potencialni obiskovalci dobijo tudi prek spleta na strani www.mein-platz.com, na kateri dnevno poizveduje 250.000 ljudi.

Sicer pa se je Občina Postojna na sejmu predstavila kot enotna destinacija z unikatnimi turističnimi potenciali; s Postojnsko jamo z možnostjo počivališča za avtodome in z Notranjskim muzejem Postojna z razstavo Muzej krasa. Poleg že omenjenega kampinga je predstavila še pohodništvo, kolesarstvo in vse druge znamenitosti ter aktivnosti. Sejem je obiskalo 200.000 obiskovalcev, na njem pa je razstavljalo 590 ponudnikov in 29 držav.

Foto: arhiv Občine PostojnaPostojna-Duesseldorf.2docx

Ne spreglejte

Pivška vaga na placu pri balincu zaživela v prenovljeni podobi

Konec junija je Trška skupnost Pivka odprla obnovljeno vago na placu pri balincu. V sklopu …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja