Obvestilo

Postojna: županovo priznanje Mladinskemu centru Postojna in Srednji gozdarski in lesarski šoli, Vilharjevo vokalni skupini Elum

Na Titovem trgu v Postojni se je na predvečer praznika odvila osrednja občinska prireditev ob dnevu državnosti, na kateri so bila podeljena tudi priznanja Občine Postojna za leto 2021. Letošnji dobitniki so bili Mladinski center Postojna in Srednja gozdarska in lesarska šola, ki sta prejela županovo priznanje za nesebično pomoč v času trajanja epidemije, priznanje Miroslava Vilharja pa so prejela dekleta vokalne skupine Elum.

Župan Igor Marentič je v nagovoru sprva čestital nagrajencem, nato pa se osredotočil na praznovanje dneva državnosti. Spomnil je na dogodke izpred tridesetih let, na to, kako ponosni smo bili v trenutkih osamosvojitve na svojo državo in opomnil, da v teh časih prav tako potrebujemo podoben pogum in pokončno držo, kot smo jo pokazali pred tremi desetletji.

Za kulturno noto prireditve so poskrbeli pevci Mešanega pevskega zbora Postojna, brata Vital in Jan Jurca, plesalki Baletnega društva Postojna in zasedba Ninnay and The Godfathers.

postojna.si/uredništvo NzN
Foto: Foto atelje Postojna

Ne spreglejte

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana stopili na prste kriminalcem

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana smo minulo sredo na podlagi izdanih odredb s strani Okrožnega sodišča …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja