Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Postojnčan Grega Premrl, novi državni prvak divizije 2

Grega Premrl in Vili Ošlaj sta v Idriji osvojila naslov državnega prvaka v diviziji 2! “Ni bilo taktiziranja, pač pa sem se predvsem psihološko boril sam s sabo. To je bil s tega vidika zame najtežji reli doslej. Vedel sem, da ne smem napraviti napake in le priti varno do cilja. S tem bi bilo prvenstvo osvojeno. Po uspešnem prihodu v cilj se mi je kamen odvalil od srca. Trud celotne ekipe je s tem poplačan,” je Grega Premrl nasmejan razlagal na ciljni rampi.

Idrija je vnovič gostila finalni reli državnega prvenstva. Grega Premrl in Vili Ošlaj sta si večino prednosti, ki sta jo nanj prinesla, zagotovila z zmago na reliju Croatia konec septembra. Tokrat je bila njuna naloga predvsem varno priti v cilj in zadržati svoji odlični poziciji. Poleg vodstva v diviziji 2, kjer nastopajo najmočnejši dirkalniki s pogonom na en kolesni par, sta namreč držala tudi tretje mesto v generalni razvrstitvi.

Napeta igra živcev se je naposled odvila v korist posadke v Citroënu DS3 R3T, ki je reli zaključila na 2. mestu v diviziji 2 in 4. mestu skupno, kar je bilo več kot dovolj za ubranitev obeh tako želenih uvrstitev v točkovanju slovenskega državnega prvenstva. Grega Premrl je tako osvojil svoj prvi naslov državnega prvaka v diviziji 2 državnega prvenstva in se drugič zavihtel na zmagovalni oder končnega seštevka v generalni razvrstitvi!

Zaključek letošnje sezone za ekipo Unikatoy Racing še ni popolnoma dorečen, saj se utegne pomeriti še na kakšnem reliju v tujini. Medtem že snujejo tudi načrte za prihodnjo sezono, ko utegneta Grega Premrl in Vili Ošlaj nastopati z novim dirkalnikom …

Vir:  Unikatoy Racing

Ne spreglejte

Naša perspektiva so prepričljivi podjetniki

Podjetniški inkubator Perspektiva je na butičnem podjetniškem dogodku razglasil zmagovalce podjetniškega natečaja za najperspektivnejšo podjetniško …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja