Obvestilo

Postojnčan Grega Premrl z ekipo ta vikend v Poreču

Ta vikend se bo posadka Grega Premrl / Gregor Brešer z ekipo Unikatoy Racing udeležila 43. Croatia Rallyja. Tokrat se bo Premrlu na sovozniškem sedežu po dolgem času pridružil Gregor Brešer, tako da lahko pričakujemo napete boje z močno konkurenco.

Rally bo potekal od četrtka, 29. septembra, do sobote 1. oktobra. V četrtek je predviden ceremonialni start v središču Poreča (Trg slobode, Poreč), prava akcija pa se začne v petek s štirimi hitrostnimi preizkušnjami in startom prve hitrostne preizkušnje ob 17.00 in se  nadaljuje v soboto ob 9:30 naTrgu slobode v Poreču.

Rally, ki šteje za državno prvenstvo Slovenije, Hrvaške ter FIA European Rally Trophy (ERT), je sestavljen  iz 12 hitrostnih preizkušenj, speljanih v okolici Poreča v dolžini 185 km, skupna dolžina rallyja pa je 477 km.

Prijavljenih  je 57 posadk, posadka Premrl / Brešer pa bo imela štartno številko 18. Na startu je kot vsako leto prijavljena pisana zasedba mednarodnih posadk, kjer bo tudi kar nekaj atraktivnih vozil razreda R5, ki je zadnja »razvojna postaja« pred WRC.

Lokacija servisne cone: Obala Maršala Tita, Poreč (servis je na Rivi)

(GPS: N 45°13’29.2″   E 13°35’44.3″)

Podrobnejše informacije o poteku rallyja in hitrostnih preizkušnjah dobite na spletni strani organizatorja s klikom tukaj.

Štartno listo sodelujočih posadk pa najdete tukaj.

26092016-premrl-beser2

 

Ne spreglejte

V Cerknici so pokopali pusta

Na pepelnično sredo, tokrat ravno na valentinovo, dan zaljubljencev, se je v Cerknici zgodilo še …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja