Postojnska jama Triglav
Obvestilo
cof

Postojnčan Matic Jager kadetski državni prvak

Preteklo  soboto se je v Škofji Loki odvilo državno lokostrelsko prvenstvo za mladinske kategorije in veterane, kjer so se vnovič odlično izkazali člani LK Mins iz Postojne.

Med veterani ukrivljeni lok je Stane Natlačen zasedel peto mesto, Miran Kaluža pa je bil z golim lokom sedmi. Nala Jurca je med mladinkami ukrivljeni lok zasedla drugo mesto, Iva Rusjan je bila tretja, Nik Bizjak pa med mladinci ukrivljeni lok prav tako tretji. Med kadeti ukrivljeni lok se je najbolje odrezal Matic Jager in tako postal kadetski državni prvak, v isti kategoriji je Aljaž Kaluža zasedel peto mesto, Dejan Savić pa je bil deseti. Primož Mekina je med kadeti sestavljeni lok zasedel drugo mesto. (na vodilni fotografiji kadeti ekipno) Med mlajšimi deklicami ukrivljeni lok je Tinkara Kogej Kardinar zasedla drugo mesto, Zala Jošt pa je bila šesta. Nik Stančič se je z golim lokom med mlajšimi dečki zavihtel na drugo mesto, Vitan Golubovič Blaško pa je bil deveti. Med mladinci je ekipa v sestavi Nik Bizjak, Aljaž Kaluža in Matic Jager zasedla drugo mesto, ravno tako pa je drugo mesto osvojila kadetska ekipa v sestavi Aljaž Kaluža, Matic Jager in Dejan Savić.

Poleg državnega prvenstva se je na isti dan odvila tudi tekma za slovenski dvoranski pokal. Poleg zgoraj omenjenih so se odlično odrezali tudi člani. Na prva mesta so se uvrstili: Vanda Natlačen med članicami dolgi lok, Rok Bizjak  med člani ukrivljeni lok in Matej Grad med člani dolgi lok. Edi Mekina pa je bil med veterani goli lok šesti.

To je bila tudi zadnja tekma, ki je štela za Slovenski dvoranski pokal. Zmage v svojih kategorijah so se veselili  Vanda Natlačen, Matej Grad, Nala Jurca, Matic Jager, Tinkara Kogej Kardinar in Nik Stančič. Drugo mesto sta osvojila  Stane Natlačen in Primož Mekina, tretji pa sta bili Vita Kontić in Iva Rusjan.

Gre pa zahvala vsem članom, ki so letos tekmovali v pokalu, da je LK MINS postal tudi skupni zmagovalec Slovenskega pokala.

Konrad Jurca

Foto: arhiv LK Mins

Rok Bizjak v sredini

Nik Bizjak desno

                            Nala Jurca in Iva Rusjan desno

Matic Jager v sredini

 

Ne spreglejte

Z novim parkiriščem P+R Cerknica bliže trajnostni mobilnosti

Pri cerkniški osnovni šoli so danes odprli novo parkirišče P+R. Dogodek je sovpadal z dejavnostmi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja