Obvestilo

Postojnčani vnovič povišali vodstvo v skupnem seštevku pokala

V Ajdovščini je v Športni dvorani Police preteklo soboto potekala četrta  tekma, ki šteje za dvoranski pokal Lokostrelske zveze Slovenije za leto 2015 / 16.

Mins-2511-Ajdovscina

Postojnčani so imeli najštevilčnejšo zasedbo, kar 29 jih je nastopilo,osvojili so kup medalj in še povišali vodstvo v skupnem seštevku pokala.

V kategoriji mladinci ukrivljeni lok je Rok Bizjak streljal odlično (585krogov/600) in osvojil prvo mesto. Prav tako je bila Vanda Natlačen med članicami dolgi lok prva, med dečki sestavljeni lok je slavil Matej Godeša, drugi je bil Primož Mekina, prav tako prvi je bil med mlajšimi dečki sestavljeni lok Klemen Godeša. Med članicami goli lok je bila Sonja Kocjančič tretja, Mirjana Perko četrta, Barbara Godeša peta, Nika  Smrdu šesta in Mateja Debevec deveta. Med člani goli lok je bil Janez Škrbec peti, Konrad Jurca pa devetnajsti. Med člani dolgi lok je bil Jaka Rusjan drugi, Miloš Marc peti in Igor Gajić osmi. Nastopili so tudi štirje Minsovi veterani; druga mesta so osvojili Irena Šantelj med ženskami goli lok, med moškimi pa Stanislav Natlačen  z ukrivljenim lokom in Mitja Podkrajšek z dolgim lokom, Vlado Šivec je bil z golim lokom četrti. Mladinka Iva Rusjan je bila z ukrivljenim lokom peta, prav tako je bila peta kadetinja Nala Jurca z ukrivljenim lokom. Med dečki ukrivljeni lok se je med Minsovci najbolje odrezal Miha Godeša z drugim mestom, Aljaž Kaluža je bil osmi, Matic Jager deseti in Matevž Mulec petnajsti. Med najmlajšimi je bila Tinkara Kogej Kardinar osma z ukrivljenim lokom, z golim lokom je bila Ajda Perko četrta, med mlajšimi dečki pa je Tilen Šantelj osvojil sedmo mesto.

Mins-2511-AIrena Nika Tilen

Irena, Nika in Tilen

Mins-2511-Ajda Perko

Ajda Perko

Mins-2511-Aljaz in Matevz

Aljaž in Matevž

Naslednja tekma za Dvoranski  pokal Slovenije pa bo za Minsovce najbrž najpomembnejša, saj se bo odvijala v Postojni. 12. decembra bo v dvorani Šolskega centra Postojna potekal tradicionalni, že petnajsti po vrsti , Memorial Mateja Šabca, na katerem Minsovci pričakujejo okoli 250 tekmovalcev iz Slovenije in tujine

Za Lokostrelski klub MINS Postojna

K. J.

Foto: na vodilni sliki Nika in Sonja (K. J.)

Ne spreglejte

Postojnska balinarka Aneta Fidel tretja na svetovnem prvenstvu!

V Balinarskem klubu Postojna so v preteklem tednu držali pesti za slovensko žensko in mešano …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja