Obvestilo

Postojnčanka Vanda Natlačen na državnem prvenstvu pometla s konkurenco

V soboto je bilo ob Polharskem domu v Pogorelcu državno lokostrelsko  prvenstvo v 3D disciplini. Proga je bila razgibana in precej zahtevna. Tekmovali so tudi člani postojnskega kluba Mins in so dosegli dobre rezultate. Streljali so na 24 tarč z dvema puščicama. Vsi zmagovalci so postavili nove najvišje rezultate (rekorde). Na državnem in absolutnem državnem prvenstvu so zasedli odlična mesta.

Prvo mesto in s tem naslov državnega prvaka so zasedli Vanda Natlačen (na vodilni fotografiji) med članicami dolgi lok, Sonja Kocjančič med veterankami goli lok in Matej Godeša med dečki sestavljeni lok, drugo mesto oz. naslov podprvaka je dosegel Miha Godeša med dečki goli lok, na tretjega se je uvrstil Klemen Godeša med dečki sestavljeni lok, četrto mesto sta si priborila Barbara Godeša in Vlado Šivec,šesta sta bila Mitja Podkrajšek in Edo Mekina, sedmi pa Janez Škrbec.

Vanda Natlačen je tudi na absolutnem  državnem prvenstvu po dvobojih premagala vso konkurenco in tudi v tem delu slavila državni naslov.

Konrad Jurca

Foto: A. Godeša

Mins-Barbara Godeša-levoBarbara Godeša (levo)

Mins-Klemen Godeša

Klemen Godeša

 

Ne spreglejte

HOOPERS za vse generacije psov

Zadnjo marčevsko  soboto je Bellina šola na vadbišču pod Sekirico predstavila kinološko disciplino Hoopers, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja