Obvestilo

Postojnska jama med finalisti

Podjetje Postojnska jama, d.d., je uvrščeno med finaliste na natečaju za prestižno evropsko nagrado THE EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16, ki jo razpisuje in podpira globalno podjetje RSM, po velikosti sedma največja revizijska in davčno svetovalna družba na svetu, ki ima svoja predstavništva tudi v Evropi.

Nagrada pomeni prestižno tekmovanje v poslovni odličnosti, cenjeno tako med poslovneži in akademiki kot tudi med predstavniki medijev in politike iz vse Evrope, njen namen pa je identificirati uspešna evropska podjetja in s tem dvigniti poslovno kulturo.

Z nagrado The European Business Awards že deveto leto zapored izbirajo zmagovalca med najboljšimi evropskimi podjetji. Med  več kot 32.000 konkurenti iz 33 evropskih držav, ki se za nagrado potegujejo letos, je 678 takih, ki so na začetku tega tedna prejela naziv “nacionalni zmagovalec” in s tem vstopila v naslednji krog tekmovanja.

Marjan Batagelj, predsednik uprave Postojnska jama, ob prejemu sporočila o izboru dejal: “Zelo smo ponosni, da smo izbrani med najboljša evropska podjetja in da je podjetje Postojnska jama d.d. prejelo naziv nacionalnega zmagovalca. Nagrada European Business Awards je priznanje, ki ga prejemajo najbolj prodorna evropska podjetja in veseli smo, da smo se v močni konkurenci uvrstili v naslednji krog, kjer bomo lahko še podrobneje predstavili svoje delo in uspehe.”

Adrian Tripp, direktor evropskih poslovnih nagrad, pa je v svojem sporočilu zapisal: “Čestitam podjetju Postojnska jama in vsem gospodarskim družbam, ki so bile izbrane, da predstavljajo svojo državo kot nacionalni prvaki, saj  igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju močnejše poslovne skupnosti in s tem gospodarstva.”

Foto: arhiv Postojnska jama, d. d.

 

 

Ne spreglejte

Foto atelje Postojna z najvišjim občinskim priznanjem

Ob občinskem prazniku so v Postojni sinoči podelili najvišja občinska priznanja. Ob 100-letnici delovanja je …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja