Obvestilo

Postojnski abonenti na muzikalu Mamma Mia

Več kot 300 abonentov, vpisanih v abonma Občine Postojna, se je pretekli petek s petimi avtobusi odpravilo v Mengeš na težko pričakovani muzikal Mamma Mia.

Končno si je muzikal Mamma Mia, katerega si je po svetu ogledalo že prek 54 milijonov ljudi, moč ogledati tudi pri nas. Glasbene uspešnice švedske skupine ABBA privabljajo množice ljudi. Pod dirigentsko taktirko Patrika Grebla so prvič zadonele tudi v slovenskem jeziku, za odlične prevode pa je poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj.

Gledalci polne dvorane Kulturnega doma Mengeš so se prepustili igri, plesu in petju, ki so jih popeljali skozi romantično komedijo na grškem otoku. Zgodba govori o mladem dekletu Sophie, ki si neizmerno želi spoznati svojega očeta, o katerem njena mama Donna noče govoriti. Na skrivna vabila se odzovejo prav vsi trije Donnini stari znanci in Donno nič kaj prijetno ne presenetijo. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi se preselimo med številne ljubezenske zaplete in iskanje lastnih identitet posameznih oseb.

”Te barve, čudovito petje in glasba … ” je bil le eden od komentarjev navdušenih gledalcev, ki niso skrivali navdušenja nad produkcijo, in igralsko zasedbo že med posameznimi točkami nagrajevali z aplavzom, na koncu pa ji namenili dolgo trajajoči stoječi aplavz.

Maja Batagelj

Mamma mia2

 

Ne spreglejte

Bliža se Furmanski praznik v Postojni!

V organizaciji Turističnega društva Postojna bo v nedeljo, 7. julija 2024, v Parku Postojnska jama …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja