Obvestilo

Postojnski Epicenter najboljši v državi!

Anže Grabrijan (na fotografiji spodaj)  mediteranski prvak, enajst naslovov državnih prvakov – to je kratka oznaka letošnje bowling sezone, ki se bo nadaljevala septembra.
Igralci Postojnskega BK Epicentera so letos dosegali fantastične rezultate in so daleč najboljši bowling klub v Sloveniji. Blestel je  Anže Grabrijan (lani tudi najboljši postojnski športnik), ki je postal mediteranski prvak, v državni reprezentanci so poleg njega  nastopali še Jožko Hlede, Janja Kovačič in Žiga Zalar.
Slovensko reprezentanco na EP na Danskem sta zastopala Anže Grabrijan in Jožko Hlede (na fotografiji spodaj)  s petčlansko ekipo. Osvojila sta  peto mesto izmed 35 držav, kar je največji ekipni uspeh do sedaj.
Na članskem Mediteranskem prvenstvu na Kreti so kar trije člani Epicentra nastopili v slovenski reprezentanci (na vodilni fotografiji) in dosegli vrhunske rezultate, Grabrijan je poleg naslova mediteranskega prvaka osvojil pet kolajn, Hlede pa dve. V slovenski mladinski reprezentanci je nastopil tudi Žiga Zalar in dosegel lepe rezultate. Na državnih prvenstvih so člani Epicentra osvojili enajst naslovov državnega prvaka, po dvakrat Anže Grabrijan, Janja Kovačič in Jožko Hlede, po enkrat pa Denis Čenanović, Edvard Progar ml., Zvone Tiselj, Ksenija Grmek, Ljuba Ceglar in Jožica Može.

Besedilo in foto: Edvard Progar

Bowling-Anže-VODILNA

 

Bowling-Hlede

 

Ne spreglejte

HOOPERS za vse generacije psov

Zadnjo marčevsko  soboto je Bellina šola na vadbišču pod Sekirico predstavila kinološko disciplino Hoopers, ki …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja