Obvestilo

Postojnski lokostrelci utrdili svoj primat

V Ajdovščini je v Športni dvorani Police minulo  soboto potekala druga  tekma, ki šteje za dvoranski pokal Lokostrelske zveze Slovenije za leto 2016 / 17. Postojnčani so imeli najštevilčnejšo zasedbo, kar 25 jih je nastopilo,osvojili so kup medalj in še povišali vodstvo v skupnem seštevku pokala.

 V kategoriji člani ukrivljeni lok je Rok Bizjak osvojil prvo mesto, Škrbec  Janez pa je bil tretji. Prav tako je bila Vanda Natlačen med članicami dolgi lok prva, Vita Kontić pa v isti kategoriji druga. Med članicami goli lok je bila  Perko Mirjana druga, Sonja Kocjančič tretja in Smrdu Nika šesta. Med člani goli lok je bil Konrad Jurca deseti, Miran Kaluža pa enajsti. V članski konkurenci v dolgem loku je slavil Matej Grad, Igor Gajić je bil sedmi in Andrej Natlačen dvanajsti. Jelka Kaluža je bila prva  Med veterankami goli lok in med veterankami dolgi lok pa prav tako prva Irena Šantelj. Stane Natlačen je med veterani ukrivljeni lok osvojil drugo mesto. Prav tako druga je bila Iva Rusjan med mladinkami ukrivljeni lok, med mladinci UL je bil Nik Bizjak drugi in med kadetinjami UL je prav tako drugo mesto osvojila Nala Jurca. Odlično je svoj debi v dvorani med kadeti ukrivljenega loka  opravil Matic Jager, saj je osvojil prvo mesto, prav tako je bil med dečki ukrivljeni lok prvi Aljaž Kaluža, Dejan Savić pa peti. Med dečki sestavljeni lok je bil Mekina Primož drugi. V kategoriji mlajših deklic ukrivljeni lok je bila Tinkara Kogej Kardinar prva, Perko Ajda pa šesta. Vitan Golubović Blaško je med mlajšimi dečki goli lok osvojil drugo mesto.

Naslednja tekma za Dvoranski  pokal Slovenije pa bo za MINS-ovce najbrž najpomembnejša, saj se bo odvijala v Postojni.

  1. decembra bo v dvorani Šolskega centra Postojna potekal tradicionalni, že šestnajsti po vrsti, Memorial Mateja Šabca, na katerem MINS-ovci pričakujejo okoli 250 tekmovalcev iz Slovenije in tujine.

Za Lokostrelski klub MINS Postojna K. J

Na vodilni fotografiji Vanda Natlačen (na sredini) in Vita Kontič (desno)                 21112016-mins-tinkara-kogej-kardinar-sredina                                                                  Tinkara Kogej Kardinar (sredina)

21112016-mins-matej-gradmatej-grad

Matej Grad (na sredini)

21112016-mins-skupinske

Minsovci

Ne spreglejte

Miklavžev sejem v Pivki

Turistično društvo Pivka vabi na Miklavžev sejem, ki bo v nedeljo, 3. decembra 2023, od 14. do 19. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja