Obvestilo

Postojnski poklon evropskima prvakoma

Kljub dežju in vetrovnemu vremenu je množica športnih navdušencev v središču Postojne včeraj zvečer pričakala košarkarska reprezentanta Alekseja Nikolića in Matica Rebca. Članoma zmagovite košarkarske ekipe na evropskem prvenstvu  v Turčiji so čestitali tako župan Igor Marentič kot tudi predsednik in tajnik Športne zveze Postojna Marjan Nagode in Tomo Tiringer.

Preden se dobitnika zlate kolajne odpravita v matične klube, so se jim za vse veselje, ki so ga slovenskim ljubiteljem košarke in drugim športnim navdušencem pripravljali skozi prvenstvo, na Titovem trgu zahvalili tudi Drago Mislej – Mef, Sandi MVP, Postojnska godba in učenci harmonikarske šole Vilija Marinška.

Sprejem, ki sta ga skupaj pripravila Radio 94 in Občina Postojna, sta povezovala radijca Aljaž Červek in Edo Klemenc. Na oder sta povabila tudi Aleksejeva starša Jano in Davida Nikolića ter brata Mitjo, prav tako uspešnega košarkarja, občasno tudi reprezentanta Slovenije.

Blanka Markovič Kocen

Foto: Foto atelje Postojna

Ne spreglejte

Obnova logaškega gradu končana – zdaj mu je treba dati življenje

Marko Smole, lastnik gradu Logatec, je končal 12-letno prenovo tega poznorenesančnega dvorca, ene največjih kulturnih znamenitosti …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja