Postojnska jama Triglav
Obvestilo

Postojnski lokostrelci nepremagljivi na domačem terenu

Prvo decembrsko  soboto se je v Postojni odvila tretja tekma za Slovenski dvoranski pokal.  Lokostrelski klub MINS je tudi tokrat pripravil vrhunski turnir, ki se lahko pohvali z odlično organizacijo in z največjim številom nastopajočih na dvoranski tekmi v Sloveniji.

Tekmovanja se je udeležilo rekordnih 251 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške in Italije. Iz domačega Lokostrelskega kluba MINS se je tekmovanja udeležilo šestindvajset tekmovalcev in devet od njih je domov odneslo žlahtno kovino. Dobitniki medalj so bili: Vanda Natlačen 1. mesto (članice dolgi lok), Iva Rusjan 2. mesto (članice ukrivljeni lok), Matej Grad 1. mesto (člani dolgi lok), Matej Grad 2. mesto (člani instiktivni lok), Stane Natlačen 3. mesto (veterani ukrivljeni lok), Miran Kaluža 3. mesto (veterani goli lok), Matic Jager 3. mesto (kadeti ukrivljeni lok), Nik Stančič 3. mesto (dečki sestavljeni lok), Kodele Alja 3. mesto (mlajše deklice goli lok), in Timotej Obreza Škerjanec 1. mesto (mlajši dečki ukrivljeni lok).

Obenem pa bi se klub zahvalil vsem svojim članom in staršem otrok, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji tekmovanja,  saj nam brez njih ne bi uspelo organizirati takšnega tekmovanja.

Besedilo in foto: Konrad Jurca

Ne spreglejte

Zmaga življenja – likovna razstava Ande in Janeza Ovsca

Toliko sinergije kot je je bilo minuli petek zvečer na odprtju razstave, toliko vzajemnega spoštovanja …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja